BB Bylund, Gösta. Manual de industrias lácteas / texto : Gösta Bylund ; traducción de la versión inglesa a la española por : Antonio López Gómez López [y] Antonio Madrid Vicente . Madrid : A. Madrid Vicente : Mundi-Prensa, D.L. 2003
BB Ciencia de la leche y tecnología de los productos lácteos / P. Walstra ... [et al.] ; traducción de Rosa Mª Oria Almudí . Zaragoza : Acribia, 2001
BB Productos lácteos industriales / Michel Mahaut... [et al.] ; traducción realizada por Rosa Oria Almudí . Zaragoza : Acribia, D.L. 2003
BB Scott, R. : Fabricación de queso / R. Scott, R.K. Robinson, R.A. Wilbey ; traducción de Andrés Marcos Barrado . - 2ª ed., reimp. Zaragoza : Acribia, 2010
BB Stadelman, William J.. Egg science and technology / William J. Stadelman, Owen J. Cotterill . 4th ed., reimp. New York : Food Products Press, 2007
BB Tamime, A.Y.. Yogur : ciencia y tecnología / A.Y. Tamime y R.K. Robinson ; traducido por María de la Concepción Díaz de Villegas y Alvaro Rodríguez Sánchez Arévalo . Zaragoza : Acribia, imp. 1991
BB Tecnología de los productos lácteos / edición a cargo de Ralph Early ; traducción de Rosa Oria Almudí . Traducción de la 2ª ed. inglesa Zaragoza : Acribia, D.L. 2000
BB Varnam, Alan H.. Leche y productos lácteos : tecnología, química y microbiología / Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland ; traducido por Rosa Oria Almudí . [1ª ed.] Zaragoza : Acribia, D.L. 1995
 
LISTADO DE URLs:
 
  Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición
[https://www.aesan.gob.es/AECOSAN/web/home/aecosan_inicio.htm]
  America’s Dairy Farmers
[https://dfamilk.com/]
  American Dairy Science Association
[https://www.adsa.org/]
  Australian Dairy Corporation
[https://www.dairy.com.au/]
  Canadian Dairy Network
[https://www.cdn.ca/home.php]
  Cheese Reporter (USA)
[http://www.cheesereporter.com/]
  Codex alimentarius. International Food Standards
[http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/en/]
  Dairy Network (USA)
[https://www.dairynetwork.com/]
  Dairy Science and Food Technology
[https://www.dairyscience.info/index.php]
  Dairy Science and Technology / University of Guelph
[https://www.uoguelph.ca/foodscience/industry/dairy-education-ebook-series]
  España. Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
[http://www.mapama.gob.es/es/?]
  European Dairy Farmers
[http://www.dairyfarmer.net/nc/home.html]
  European Dairy Magazine
[http://www.th-mann.de/]
  European Foodl Safety Authority (EFSA)
[http://www.efsa.europa.eu/]
  Federacion Nacional de industrias lacteas
[http://fenil.org/]
  Federación Panamericana de lechería
[https://fepale.org/]
  IDF. Dairy Nutrition Website
[https://www.dairynutrition.ca/]
  IDFA. International Dairy Foods Association
[https://www.idfa.org/]
  Instituto de Estudios del Huevo
[http://www.institutohuevo.com/]
  Lactation Biology Website / University of Illinois
[http://classes.ansci.illinois.edu]
  Milk Facts / Cornell University, Department of Food Science
[http://www.milkfacts.info/]
  Milk Science
[http://milksci.unizar.es]
  NIZO Food Research, the Dutch Institute for Dairy Research
[http://www.nizo.com/home/]
  Organización de las Naciones Unidas para la agricultura y la Alimentación, Producción y Sanidad Animal
[http://www.fao.org/home/es/]
  UK. National Dairy Council
[http://www.milk.co.uk]
  USA Dairy management
[http://www.dairy.org]